TRANSBORD DE CÀRREGUES

STOCK & PICKING GIRONA ofereix un servei de transbordament de càrregues, per als lliuraments puntuals de les mercaderies en els trajectes llargs. Una bona solució per optimitzar els temps de conducció i que les entregues no es demorin, és el transbord de la càrrega de camió a camió.

Estem ubicats a 9 hores de conducció de diversos punts d’Espanya i a 9 hores de diversos punts d’Europa i a 6 km. De l’AP-7. Oferim servei les 24 hores, amb molls i els mitjans necessaris per fer el transbord en el menor temps possible.

Oferim un servei 24h
i els mitjans necessaris pel transbord
en el menor temps possible

OPTIMITZACIÓ

Aconseguim una optimització del temps de conducció i un procés que permet agilitzar els terminis d’entrega en trajectes llargs.

TRANQUIL·LITAT

Oferim una disponibilitat horària total amb un servei 24 h per garantir la tranquil·litat del client i les seves mercaderies i poder arribar amb rapidesa sigui quin sigui el seu destí.

UBICACIÓ ESTRATÈGICA

Amb diverses ubicacions i punts estratègics per tal d’assolir i englobar el territori, ens ubiquem a 9 hores de conducció de diversos punts d’Espanya i a 9 hores de diversos punts d’Europa. A més, estem a 6 km de l’AP-7.