TRANSPORT

GESTOCKS opera com a agència dtransports amb vehicles de diferents capacitats i adaptats per al transport de tot tipus de mercaderies per satisfer les necessitats dels clients. Tant les càrregues completes com els agrupatges, es lliuren directament a destí, evitant transbordaments innecessaris.

Oferim un servei global, distribuint mercaderies tant en l’àmbit local com nacional i internacional, mitjançant el transport terrestre, aeri i marítim.

A part dels nostres vehicles, escollim entre els nostres col·laboradors, el que ofereix millor servei per cada expedició en concret per aconseguir sempre la millor relació qualitat-preu. La nostra oferta de transport és independent de l’emmagatzematge, per la qual cosa podem oferir pressupostos per separat segons quin sigui el servei a contractar.

Distribuim mercaderies tant a nivell local com nacional i internacional

ADAPTABILITAT

Amb vehicles de diferents capacitats, ens adaptem a qualsevol tipus de transport obeint les necessitats i característiques del client. Disposem de transport terrestre, aeri i marítim per a assegurar una correcta entrega de la mercaderia.

SERVEI GLOBAL

Independentment del volum, oferim un servei global, distribuint mercaderies en l’àmbit local, nacional i internacional, i lliurant la mercaderia directament al destí per tal d’evitar transbordaments innecessaris.

MILLOR RELACIÓ QUALITAT-PREU

Assegurem la millor relació qualitat-preu, ja que a part dels nostres vehicles, també escollim, entre els nostres col·laboradors, el que ofereix un millor servei per cada expedició concreta.