En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa:

Raó social: GESTOCKS OPERADOR, SA

NIF: A-17460007

Adreça: c/ Pirineus, s/n. 17460. Celrà, Girona. Espanya

Telèfon: 972300777

Email: gestocks@gestocks.cat

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

STOCK & PICKING GIRONA és una empresa moderna, responsable i amb moltes ganes de fer la feina ben feta. El nostre objectiu és oferir un servei professional, amb el millor tracte i a un preu competitiu, comptant amb un equip altament qualificat gràcies a la llarga experiència en el sector de la logística, el transport i l’emmagatzematge.

Comptem amb la infraestructura i la maquinària necessàries per poder garantir el control acurat dels estocs i la millor eficiència en el picking i la millor eficàcia en la logística. La nostra prioritat és la satisfacció del client, per tant, oferim un tracte el màxim de personalitzat i un servei dissenyat a mida segons quines siguin les necessitats i requeriments.

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre GESTOCKS OPERADOR, SA amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb GESTOCKS OPERADOR, SA o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GESTOCKS OPERADOR, SA i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GESTOCKS OPERADOR, SA.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

GESTOCKS OPERADOR, SA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

GESTOCKS OPERADOR, SA no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GESTOCKS OPERADOR, SA. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de GESTOCKS OPERADOR, SA té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.